Ton Lonterman //

1 november 2012

Uw aanspreekpunt in de wijk

Voor de meeste mensen is hij geen onbekende, maar voor wie hem nog niet kent, stellen we hem graag aan u voor: Ton Lonterman, hét aanspreekpunt in de wijk namens ZOwonen.

Ton is als het ware de ‘huismeester van Mijn Zuid’. Hij legt uit wat dat betekent: “Ik ben vijf dagen per week in Mijn Zuid aanwezig. Elke dag loop ik door de wijk om te kijken of alles in orde is, vooral bij leegstaande panden: is er geen illegaal afval gedumpt of ruiten ingegooid, wordt het onkruid niet te hoog in de achtertuin, zijn de groenstroken op orde, etc. Mochten er problemen zijn, dan probeer ik die zo snel mogelijk op te lossen. Al dan niet met andere partijen, zoals Vixia, een glaszetter of juist samen met bewoners.

Daarnaast kunt u als wijkbewoner bij mij terecht met vragen en opmerkingen over de wijk zoals afvaldumping, over wonen in het algemeen of over ZOwonen. U kunt mij gewoon op straat aanspreken, maar ik heb ook elke dag tussen 10 en 11 uur spreekuur in Ós Huikske. Bovendien ben ik altijd telefonisch bereikbaar op (046) 420 96 65. Vragen die ik zelf niet kan beantwoorden, geef ik door aan mijn collega’s bij ZOwonen.

Daardoor kunt u altijd rekenen op een deskundig antwoord en een snelle aanpak van problemen!”


nieuwsarchief