Tuin van Gulik //

Het witte wonen in een groene omgeving; dichtbij het stadscentrum, stadspark en sportvoorzieningen.

Het is natuurlijk al lang voor iedereen zichtbaar: het gebied aan een zijweg van de Mgr. Vranckenstraat wordt in de periode 2013-2017 opnieuw ingericht met nieuwe woningen en heel veel groen. Het groen ligt ‘in de achtertuin’ van het Gulikshoes. Daarom de nieuwe naam: Tuin van Gulik. En in deze groene en ruim opgezette Tuin van Gulik komen nieuwe, energiezuinige,  appartementen, eengezinswoningen en patiowoningen. Een ruim aanbod van verschillende woningtypes waaruit zowel gezinnen, ouderen, kopers en huurders een keuze kunnen maken. De huurwoningen zijn allemaal klaar en inmiddels ook verhuurd. Rond deze woningen heeft de gemeente het nieuwe groen en de bomen al aangeplant. Langs het spoor zijn de eerste wandel- en fietspaden aangelegd. Zo wordt de wijk steeds groener!

Start promotie voor de koopwoningen Tuin van Gulik
Op zaterdag 13 juni 2015 is tijdens de landelijke Dag van de Bouw gestart met de promotie van de verkoop van 20 gezinswoningen en 10 patio-woningen in de Tuin van Gulik. Mulleners Vastgoed bouwt de 1e fase van de woningen. Deze huizen sluiten in stijl aan op de al gebouwde woningen in Tuin van Gulik en zijn ruim van opzet. Voor meer informatie over de woningen kunt u terecht op de website van Ruiters Makelaardij te Sittard.

Mgr. Vrankenstraat
Ook de verkoop van de 16 appartementen aan de Mgr. Vrankenstraat gaat dit jaar van start. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit gepubliceerd op deze website (www.mijnzuid.nl) en in Ós Huikske aan de Bremstraat.

Mgr. Canoystraat
Sinds 16 november 2015 is de verkoop gestart van 15 kavels voor de woningen die in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) worden gebouwd. CPO betekent dat je samen met je buren je huis ontwikkelt. Je doet dit in eigen beheer en tegen kostprijs. Dutch INNOhouse in samenwerking met Royworks Vastgoedspecialisten begeleidt deze verkoop. Voor meer informatie gaat u naar http://www.royworks.nl/aanbod/nieuwbouw/Sittard.
Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Royworks Vastgoedspecialisten via telefoonnummer (046) 423 39 61.

Verkoop bouwkavels
Ook in de Tuin van Gulik, aan een zijweg van de Mgr. Vranckenstraat in Sittard en dichtbij het centrum van Sittard, kiest u zelf een vrije bouwkavel en realiseert u uw eigen woonwensen. Voor meer informatie kunt u terecht bij projectleider Jules Crijnen van ZOwonen, tel. (046) 420 96 00 of j.crijnen@zowonen.com.