Mijn Zuid //

Mijn Zuid: dat is de nieuwe verzamelnaam voor de zuidelijke wijken van Sittard: Sanderbout, Tuin van Gulik, Achtbunder en Ophoven. In deze wijken werken gemeente, ZOwonen, provincie en de bewoners samen aan een uitgebreide herstructurering. Dat betekent niet alleen woningen slopen en nieuw bouwen, maar ook woningen renoveren en het verbeteren van de leefomgeving. Zo maken we samen van Sittard-Zuid een veelzijdige wijk met aantrekkingskracht, waar zowel oude bewoners als nieuwkomers zich thuis kunnen voelen. Een wijk voor iedereen dus, vandaar ook de naam ‘Mijn Zuid’, tevens een verwijzing naar het mijnverleden van de regio.

Meer informatie over de plannen voor Mijn Zuid vindt u hier:

Logo en website
Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo. De gekleurde ‘vlekken’ staan voor de veelzijdigheid van de buurt, samengebracht in een cirkel. Want, alle bewoners samen vormen de wijk Mijn Zuid! Het logo staat op alle informatie over Mijn Zuid, zoals folders, uitnodigingen en brieven. En natuurlijk op deze website, waar u meer informatie vindt over de projecten en activiteiten in Mijn Zuid.